Нашето меню

Ресторант "При Монахините" разполага с богато меню, подчинено изцяло на традициите на българската национална кухня. Салатите "Дряновска", "Механджийска" и "Неделини Кахъри" са малка част от предложенията, които ресторантът отправя към своите гости.

За любителите на вегетарианската кухня или спазващите пост, листата на ресторант "При Монахините" предлага голяма гама от безмесни ястия. Тук можете да опитате пълнени пиперки, родопски зелеви сърми, имамбаялдъ и други.

Нека продължим нашето кулинарно пътуване с поредните изкушения. За почитателите на блажните гозби, екипа на ресторант "При Монахините" приготвя свинско по механджийски, чомлек, воденичарски кебап, агнешко по гергьовски. Атрактивни сачове, богато барбекю меню и широк асортимент от рибни ястия допълват кулинарните богатства, с които ресторантът Ви посреща.

Главният готвач и неговия висококвалифициран екип изготвят ежегодно лятно и зимно меню с предпочитаните храни, съобразени с годишния сезон. Какво ще кажете за постоянно актуализиращо се седмично меню, с което кулинарните блаженства са безкрайни?

Нека не забравяме и единствения по рода си десерт, наречен фасулена торта. Невероятно вкусната храна се чувства по-добре и в компанията на хубаво вино. Ресторант "При Монахините" разполага с богат асортимент от качествени вина и ракии, чиито произход е гарантиран.

Нашето меню можете да разгледате тук.