Резервации

Адрес:   гр. Варна   Телефон:   052 611 830
бул. „Приморски“ №47 e-mail: monahini@mail.bg
GSM:   0886 990 409   GSM:   0886 990 410
гр. Варна, бул. „Приморски“ №47
Разположение:
Разположение на масите в ресторанта